Temmuz 20, 2015

AYKON Nine Elms, Versace Home ile işbirliği içinde Londra'da ilk moda markalı rezidansa imzasını atmıştırİç tasarımının Versace Home tarafından yapılacağı 50 katlı AYKON Nine Elms

DAMAC International Limited şirketinin yüzde yüz iştiraki ve lüks gayrimenkul geliştirici DICO UK Property Holdings LTD şirketi, 50 katlı ve iç tasarımlarını Versace'nin yaptığı bina ile Londra'daki ilk moda konutlarını duyurmuştur. Lobisi, her bir mülkiyetin özellikleri ve iç tasarımları Versace Home tarafından ustalıkla tasarlanacak ve uygulanacaktır.

İmkanların içinde hepsi Versace Home tarafından tasarlanan gelişmiş spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu ve spa, ev sahipleri salonu, çocuk oyun parkı, teras bahçesi ve sinema yer alacaktır.

AYKON Nine Elms Birleşik Krallık'ın başkentinin kalbinde yer alan Nine Elms kentsel yenileme alanı Battersea'ye bitişiktir ve Thames nehrine bakar. Kulenin 2020 yılında tamamlanması planlanmıştır. Versace'nin tüm iç tasarımını üstlendiği AYKON Nine Elms Londra'da lüks bir moda evi tarafından tasarlanan ve projelendirilen ilk özel konut projesi olacaktır.

AYKON Nine Elms, Thames nehri ve Westminster Sarayı ve Londra'ya bakan şehir manzaralarıyla penthouse; üç,iki ve bir odalı ve Manhattan Studio dairelerini bünyesinde barındırır.

Versace yönetim kurulu başkanı Gian Giacomo Ferraris şöyle bir açıklama yaptı: “Versace moda ve lüks ile eşanlamlıdır ve gayrimenkul piyasasına katılımı tam bir Versace deneyimi yaşamak isteyenler için bir fırsat sağlamaktadır. Son yıllarda, özel konut projeleri Versace dünyasının oldukça stratejik bir parçası haline gelmiştir. Bugün, DICO UK Property Holdings LTD ve uzun yıllardır birlikte çalıştığımız ve aynı yüksek standartları paylaştığımız DAMAC ile olan işbirliğimiz sayesinde, Versace deneyimini en üst düzeyde Londra'nın kalbine taşıyoruz."

Gayrimenkul danışmanlık firması JLL'in verilerine göre Londra, %6 civarlarında yıllardır sabit bir büyüme göstermektedir; böylece dünyadaki gayrimenkul piyasasında en sürdürülebilir pazarlardan biri olmaya devam etmektedir. Analistler önümüzdeki yıllarda bölgedeki ev fiyatı enflasyonunun %5-7 arasında artmasını bekliyor.

DAMAC yönetim kurulu başkanı Hussain Sajwani: "Londra'da lüks emlak yatırımlarına küresel müşterilerimizin sürekli artan yoğun bir ilgisi var." dedi."AYKON Nine Elms, bu müşterilerimizin sabit ve kurulu Londra piyasasına erişimi için rakipsiz bir fırsat sunuyor. Versace markalı yaşam ile AYKON Nine Elms, bu mükemmel ve canlı şehirdeki konut piyasasına eklenecek benzersiz ve fantastik bir konsepttir."

Hussain aynı zamanda şunu ekledi: " Knightsbridge ve Mayfair,Chelsea gibi lüks alışveriş noktalarına ve planlanan lineer parka yakın bir mesafede olan kule, aynı zamanda potansiyel alıcılarına Londra'da merkezi ve lüks bir ev sahibi olma fırsatını sunuyor."

Dünyanın önde gelen mimarlık firmalarından biri olan Kohn Pedersen Fox Associates (KPF), Turner & Townsend (TT) ; JLL ve WSP gibi danışmanlık firmalarını da içeren uluslararası tanınmış birçok şirket proje üzerinde çalışmaktadır.